Back to All Events

Who talks for who: representing the queer/migrant community debat

  • De Balie, Salon Kleine-Gartmanplantsoen Amsterdam, NH, 1017 Netherlands (map)

16.15 | Who talks for who: representing the queer/migrant community debat
Taal: Engels/Nederlands | Gratis entree

Wie vertegenwoordigt als beste de queer & migrant community? Als festival werpen we ook een kritische blik op onszelf en willen we onderzoeken wie überhaupt recht van spreken heeft en wanneer. Aan de hand van een aantal stellingen treden we met het panel en het publiek in gesprek: Witte LHBTIQ's zonder multiculturele achtergrond zijn geen goede representanten voor queer people of color; Hetero's zouden zich meer moeten bemoeien en inzetten voor de emancipatie van de LHBTIQ-gemeenschap.

Earlier Event: December 9
Two Soft Things, Two Hard Things
Later Event: December 9
Tale of the Lost Boys