Back to All Events

Girl Unbound + nagesprek

  • De Balie, Grote Zaal Kleine-Gartmanplantsoen Amsterdam, NH, 1017 Netherlands (map)
Girl_Unbound.jpeg

20.00 | Girl Unbound + nagesprek
Erin Heidenreich

Waziristan is “een van de gevaarlijkste plekken ter wereld”.  Maria Toorpakai biedt weerstand aan de Taliban door zich als jongen te vermommen om te mogen sporten. Haar bedrog blijft niet onopgemerkt en na haar ontmaskering ontvangt haar familie doodsbedreigingen. Ze blijven moedig vechten voor vrijheid.

Met nagesprek. Moderator Isjed Hussain. 

Isjed Ijaz Hussain is een Nederlandse Pakistaanse moslim en genderqueer. Isjed werkt als activist en is de initiatiefnemer van de Veilige Haven Utrecht, Prisma Groep, Queer Welfare en het bicultural GSA-project: www.vhutrecht.nl en www.prismagroeputrecht.nl


 

Land: Verenigde Staten
Jaar: 2016
Duur: 80 min
Genre: Documentaire
Taal: Engels, Pashtu, Urdu
Ondertitels: Engels

Film webpagina
Film Facebookpagina