Back to All Events

Queer Faces, Migrant Voices

  • De Balie, Grote Zaal Kleine-Gartmanplantsoen Amsterdam, NH, 1017 Netherlands (map)

16.30 | Queer Faces, Migrant Voices
T
aal: Engels

IQMF 2017 Amsterdam sluit af met een zeer bijzonder programma op de zondagmiddag. Een programma waarbij je je ogen mag sluiten en enkel hoeft te luisteren. Acht moedige mensen die hun familie hebben achtergelaten en hun thuisland zijn ontvlucht op zoek naar vrijheid, acceptatie en liefde delen hun verhaal in een mix van live storytelling en opgenomen audio.

Queer Faces, Migrant Voices is een project van Stichting art.1 in samenwerking met One World Festival Berlin & KIJUFI. Deelnemers uit Nederland en Duitsland hebben workshops storytelling en radio maken gevolgd. Het project is gefinancierd door het Fonds voor Cultuurparticipatie, BJA-COW en Jonge Kunst - Fonds Soziokultur, Projektfonds kulturelle Bildung.