Back to All Events

Locked In + Not Acceptable + That's My Boy

  • De Balie, Filmzaal Kleine-Gartmanplantsoen Amsterdam, NH, 1017 Netherlands (map)

16.00 | Locked In Not Acceptable + That’s My Boy

Locked_In.jpg

Locked In

Allan McDonald

Een documentaire over transgender moslims in Zuid-Afrika die mede door hun religie en het verschijnen van extremistische interpretaties van Islamitische geschriften steeds heviger worden gediscrimineerd.

Land: Zuid-Afrika
Jaar: 2016
Duur: 52 min
Genre: Documentaire
Taal: Engels, Xhosa
Ondertitels: Geen ondertitels


Not_Acceptable.jpg

Not Acceptable

Saman Haghighivand

Een dagdromende trans-jongen wordt door zijn familie onder druk gezet en uiteindelijk verstoten. De film belicht de moeilijkheden die transgender jongeren ondergaan binnen families die weigeren om de diversiteit van genderidentiteit te accepteren.

Land: Iran
Jaar: 2017
Duur: 2 min
Genre: Drama, Korte film
Taal: Stil
Ondertitels: Engels, Perzisch


Thats_My_Boy.JPG

That's My Boy

Akhil Sathyan

Een documentaire over identiteit, zelfacceptatie en je op je gemak voelen in je eigen lichaam. Het portretteert het succesvolle en opmerkelijke leven van Sonu, voorheen Sonia, die ondanks de druk van zijn familie zijn hart volgde en nu aandacht vraagt voor trans problematiek in India.

Land: India
Jaar: 2016
Duur: 24 min
Genre: Documentaire, Korte film
Taal: Engels, Malayalam
Ondertitels: Engels

Later Event: December 10
Queer Faces, Migrant Voices